Start Schoenservice - Podologie

Uw voeten krijgen veel te verduren en zijn kwetsbaar. Daarom is het verstandig om bij klachten of problemen, hoe klein ook, je voeten te laten nakijken en indien nodig te behandelen. De gediplomeerde podoloog is de voetenspecialist bij uitstek. De podoloog kan en mag mensen met voet- en enkelklachten onderzoeken en/of behandelen. Ook hogergelegen klachten (zoals knie- en rugklachten) die hun oorsprong vinden in het verkeerde gebruik of in de verkeerde werking van de voet behoren tot het werkterrein van de podoloog. De podoloog houdt zich dus bezig met de zieke voet en doet dat in samenwerking met een arts-therapeut . Dhr O.R. Start is podoloog en als voetspecialist aangesloten bij Stichting Loop, meet uw voeten op en levert steunzolen voor confectie en (semi-) orthopedisch schoeisel.

 

Start Schoenservice - Schoenherstel en aanpassingen.

Ook u wilt uw trouwe schoenen niet zomaar afdanken. U heeft er met zo veel plezier op gelopen, dus die brengt u natuurlijk bij een gecertificeerd schoenreparatie bedrijf. Wij besteden er de zorg aan die uw schoenen nodig hebben. Zo voorzien wij uw schoenen van een dun antislip zooltje en indien u dit wenst van nieuwe hakken. Ook kunnen wij de wandelschoenen voorzien van profielzolen eventueel bergprofiel en (Fibram) hakken waarna u weer veilig uw bergwandeling kunt gaan maken.

 

Wij voorzien uw schoenen ook van nieuwe leder zolen. De oude zolen worden geweekt en eronder weg gehaald. De ruimte die ontstaat word opgevuld met kurk, en zo ontstaat dan een profiel zoals deze ook voor de reparatie in de schoen heeft gezeten. Als deze is vlakgeschuurd komt hier overheen uw nieuwe leder zool. De schoenen passen u nadien als vanouds. Ook de lederzolen hebben wij in verschillende uitvoeringen en diktes, maar ook met een ingezet rubber stuk op de balpartij waardoor extra antislip ontstaat.
 
Zo heeft u weer veel plezier van uw eigen vertrouwde schoenen. Start verzorgt dit graag voor u.